tisdag 9 maj 2017

Utveckling av reseguide

Prestamo AB äger flera websidor innom segment som till exempel finans och olika resemål, och holder nu på att utveckla vidare en norsk reseguide om Gran Canaria med info om allt som går att göra på Gran Canaria, men också resencioner av hotell och restauranger på ön.

Detta är nu en av de absolutt största sidor på norska med information om det heta resmålet, som varje år tar imot hundra tusentals Skandinaviska resenärer. Det går att läsa om populära semesterorter som Bahia Feliz, San Agustin, Arguineguin, Puerto Rico och Puerto de Mogan, men också om storstaden Las Palmas med sin magnifika strand Las Canteras. Förslag till bergsvandringar och cykelleder av olika svårhetsgrader finns också med i reseguiden, och tips til okända stränder långt från hotell och massturismen.

Affärsmodellen går på att kombinera nyttig information med affiliate-länkar till lägenheter, hotellbokning och hyrbilar, varpå vi tjänar en liten del av varje bokning som görs via websidan. En del av intäkterna kommer också via ppc annonser från Google.

Prestamo kommar att fortsätta expandera sin portfölj innom norska websidor, men holder också på med at skapa flera svenska sidor, som väntas klara innom kort.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar