onsdag 10 juni 2015

Prestamo stödjer UNICEF

15:34
Som ett ansvarsfullt företag har Prestamo AB valt att stödja UNICEF, och det kan du också göra om du beställer det nya UNICEF kreditkortet från re:member card. UNICEF kämpar för en bättre värld för alla barn, och varje gång du handlar för mer än 10 kronor med ditt UNICEF kreditkort, går 2 kronor direkt från re:member card till UNICEF. Vid ditt första köp med kortet, går också 150 kronor till FN:s barnfond från re:member card.

UNICEF jobbar med att förändra värden till det bästa för alla barn. De kämpar i flyktingläger och slumområden i tuffa områden, för att hjälpa barn som behöver hjälp.

Ansök om ditt UNICEF kreditkort här.

UNICEF vet att världen går att förändra. Och de vet hur man gör. Barnkonventionen styr arbetet till organisationen och frivilliga bidrag från privatpersoner och företag gör det möjligt. Fakta när du använder ditt UNICEF kreditkort:

  • re:member skänker 2 kr till UNICEF varje gång du handlar
  • re:member skänker 150 kr till UNICEF vid första köp tillfället.
  • Första året är kostnadsfritt, sedan 295 kr/år.
  • Förmånliga försäkringar utan extra kostnad.
  • Räntefritt upp till 8 veckor.

Så, i stället för att hitta ett kreditkort med bonus och förmåner som ger dig någon % tilbaka när du handlar, kan du nu stödja en organitation som hjälper barn. De hjälper till att fixa rent vatten, vacciner, näringstilskott och annan nödvändig hjälp. Vid varje köp går 2 kronor till UNICEF, men kom i håg; många bäckar små gör en stor Å!

Kreditränta f.n. 16,24 % (2015-03-02), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 13,78 % utan årsavgift (17,00 % med årsavgift) och det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 714 kr med årsavgift.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar