tisdag 26 maj 2015

Affiliate och Sökoptimering

11:36
Går det att tjäna pengar på at sälja andras varor och produkter? Om man jobbar som publisher innom affiliate-branchen, så är det precis det man gör. Allt som behövs är at man har en blogg, eller en websajt, så går det att tjäna pengar online.

Det låter kanske inte så enkelt, men sanningen er at det hällre inte är så svårt om man jobbar hårt. Det är det samma med de flesta andra jobb också, man får ingenting gratis och måste jobba för att tjäna sina pengar. Det handlar om att laga nyttiga websajter för besökarna, och sen få sajten att ranka högt i Google, Bing, Yahoo och de andra mindra söksidorna. Det går också bra att använda sosiala medier som t.ex Facebook och Twitter, til marknadsföring av affiliate-sajter.

Jobba Som Affiliate! 

Prestamo AB etablerades i Sverige i maj 2013, äger och driver i dagsläget 85 websidor, bloggar och webportaler. Företaget har websidor i olika teman, reseguider, finansiella sidor, shopping portaler och tips om konsumentartiklar som du kan köpa på nätet. Försäljingen av varor och tjänster är baserad på affiliate marknadsföring. Kunder faktureras via annonsnätverken Zanox, Tradedoubler, Adservice, Euroads, Netbooster, Tradetracker och Google AdSense för att nämna några. Prestamo AB är också på jakt efter fler websidor, så om du funderar på att sälja en, kontakta oss i dag.

Prestamo Kan Sökoptimering! 

Prestamo arbetar också med sökoptimering för små och medelstora företag, som vill komma högre upp i sökresultaten til Google och andra sökmotorer. Att vara nummer 1 på den organiska sökningen till Google är det bästa sättet att skaffa nya kunder till ditt företag, men det är en process som tar lite tid. Havnar du först i Google får du nästan alla kunder, det finns nästan ingen som tittar på andra sidan! Vill du veta mer om hur ditt företag kan hamna högst upp i Googles sökresultat? En långsiktig och smart investering för ditt företag.

Med AdWords annonsnätverk kan du uppnå snabba resultat, där du betalar ett par kronor per klick som tar en ny besökare till din webbplats. Långsiktig sökoptimering för din webbplats i kombination med betala per klick (ppc) annonser, kan vara den bästa lösningen beroende på din nisch och dina produkter. Vi tar just nu inte i mot nya kunder, men kontakta oss gärna för frågor etc.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar