Kontakt

14:19
Skicka en mail till oss om ni önskar kontakt ang. annoncering, eller ett annat sammarbete eller om du har några andra frågor. Vi försöker att besvara alla förfrågningar så snabbt som möjligt innom 24 timmar, utom i semestertiden. Då ligger vi hälst på en strand i Spanien, och det kan ta lite längre tid att få svar på e-post.

Prestamo AB
Fastingsgatan 30
681 35 Kristinehamn
Org.nr: 556923-6507
F-skatt: Registrerad
E-post: prestamoab att gmail dot com

INFO till försäljare: Vi är registrerade på NIX-Telefon. Vi gör alltid anmälan till DM-Nämden.

Om du har frågor om en beställning som har gjorts genom en av de nätbutiker som annonserar här, vänligen kontakta butiken direkt. Om det är en resa eller hotellbokning kontakta antingen säljaren eller hotellet direkt för bästa service.

Om du har frågor om lån eller kreditkort, bör du först kontakta respektive bank direkt. Någon höjning av kreditlimiter sker även via den bank som utfärdat kreditkortet eller privatlånet. Har du några frågor om den aktuella produkten till våra annonsörer, kan du ta kontakt direkt till respektive företag. Prestamo.se förmedlar inga egna krediter eller nån form av finansiering, men samarbetar med några av de största leverantörer av privatlån och kreditkort i Sverige.