Finansiering

11:33

Låna upp till 600 000 kroner med låg ränta. Du får svar direkt online
När du ska låna pengar, kan det ofta vara frustrerande att behöva vänta länge innan du får ett svar. För att göra ditt sökandet efter lån där den sökande får snabba svar lite enklare, har vi sammanställt denna webbplats där du hittar banker, finansiella aktörer och långivare som erbjuder sina kunder ett snabbt svar på låneansökan. Detta gör det lite lättare när man är ute i finansmarknaden som finns idag. Vi har inte fått någon form av betalning av banker i förväg, så att de kan visas här, och endast tar hänsyn till hur mycket bearbetning av olika banker i form av ett svar på ansökan.

Vi tar inte hänsyn till hur lång utbetalningsperioden, men det är då ett svar ges i förhållande till beviljandet eller förnekande av lånet. Vi får en provision från banken om lånet beviljas, men ändå visar vi relevanta fakta om varje långivare, utan hänsyn till sponsring i allmänhet. Du är låntagaren som eventuellt väljar att acceptera erbjudandet om lån som presenteras, och det är ingenting som vi lägger oss i. Vad du bör komma ihåg är att gå för det lån som ger dig de bästa villkoren, oavfektad av vilket sätt reklamen för banken säger. Det är trots allt du som skal betala tillbaka pengarna, så du måste säkra dig så bra villkor som möjligt.

Ansök direkt här om ett privatlån från Bank Norwegian, Marginalen Bank, Seven Day eller andra. Återbetalningstid upp till 12 år. Du kan låna pengar till vad du vill. Här på Prestamo hittar du kreditkort och finansiering till några av de lägsta priserna på marknaden i Sverige. Ansök på nätet för att spara tid och pengar, enklare än så här blir det knappast inte. Ansöker du om lån via flera banker samtidigt, ökar chanserna att få pengar omgående, och att få en översikt över de bästa lånevillkoren. Jämför de olika erbjudanden du får, och välj den bästa finansieringen. (Lån uten sikkerhet i Norge)

När du tar ett lån utan säkerhet är det du som bestämmer hur stort lånebeloppet ska vara, hur lång återbetalningen av lånet skal vara och vad du behöver pengarna till. För mindre belöpp eller mindre återbetalningar, kan du dra nytta av kreditkort med sina ekonomiska fördelar och upp till 56 dagar räntefri kredit. Det kommer du att spara pengar på, om du har en kort tidshorisont för återbetalningen.

Med ett privatlån från marginalen bank, kan du låna upp till 350 000 kronor utan säkerhet. Marginalen Bank är en ny uppstickare inom finansvärlden, känd för kundanpassade lån med konkurrenskraftiga villkor. Privatlånet kan sökas av privatpersoner utan säkerhet, från 25 000 till 350 000 kr. Räntan är 4,95 - 14,95 % och baseras på kundens individuella förutsättningar. Ansök direkt och raskt på nätet.

Återbetalingstid på lånet från marginalen bank är från 2 till 12 år. För att kunna ansöka om lån hos marginalen bank krävs att du uppfyller följande villkor:
Du är minst 20 år
Du har ingen betalningsanmärkning
Du har fast årsinkomst på lägst 120.000 kr
Effektiv ränta är enligt Konsumentverkets riktlinjer vid 100 000 kronor och 5 år 9,23 % beräknad på exempelräntan 8,45 % (2011-04-01).

Låna upp til 400.000 från Bank Norwegian. Et privatlån du kan ansöka om direkt här online. Räntan sätts individuellt, du måste vara över 18 år. Ex: 65.000 över 5 år med nom 7,99% – eff 9,22%, tot: 80.688,- Låna upp til 350.000 kronor från Marginalen Bank med ett enkelt privatlån. Effektiv ränta vid 100 000 kronor och 5 år 9,23 % beräknad på exempelränta 8,45 % (2011-04-01). Ansök om privatlån nu och få svar direkt! Ansök direkt om et privatlån från Seven Day upp til 300.000 kronor. Effektiv ränta enligt lag vid 125 000 kr och 12 år är 8,56 % beräknad på exempelränta 7,95 %. (2013-03-01). Bra villkor med SevenDay Prisgaranti.