lördag 21 oktober 2017

Båtlån utan säkerhet på nätet

09:37
Har du också en dröm om att köpa en ny båt, men har inte alle pengar som behövs? Du är absolut inte ensam. Har du inte en rik farbror eller ett stort sparkonto, kan det vara nödvändigt med ett snabbt lån för att säkerställa dina drömmar. Då lönar det sig alltid att kolla upp både räntor, villkor och eventuellt lånebeloppet av flera aktörer innan man söker ett båtlån på nätet. Då är det bra att ha en sajt för att jämföra de olika låneaktörerna, så du enkelt kan få en bra översikt.

Hitta webbplatser för jämförelse

Att hitta platser som jämför olika lån och villkor på nätet idag är inte så svårt. Vad som kan vara en utmaning är att se till att sidorna eller aktörerna du hittar är säkra och inte innebär bedrägeri eller fusk. Du kan göra detta på flera sätt, men det säkraste sättet att hitta bra aktörer är att gå till lån institutioner som härstammar från en känd bank. Med jämförelsesidor, kommer du omedelbart kunna kontrollera vilken av dem erbjuder de bästa villkoren – de blir ofta rangordnade efter bedömning.

Kontrollera om de bästa långivarna passar dig
Men det är inte alltid så att de som anses vara bäst, de är bäst lämpade för dig. Men ibland kan de passa många. Bank Norwegian är långivaren som har utsetts till bästa aktör för att söka båtlån på nätet, så kolla upp detta. De anses också vara bäst för lån på dagen, stora privatlån, lån utan säkerhet, och de röstades fram som bästa konsument lån både 2016 och 2017 i Sverige. Både inom kundvänliga lån och mest flexibla tid för återbetalning och snabbaste överföring till kunden. Med en löptid på upp till 15 år och 600.000 kronor som  maxbelopp, är det kanske inte konstigt att de flesta människor som söker lån i Sverige väljer denna utlåning som möjlighet.

Vilka villkor bör du hålla koll på?
Du måste naturligtvis titta på både den nominella och den effektiva räntan eftersom dessa är viktiga under hela lånetiden. Dessutom måste du vara medveten om återbetalningstiden, inträdesavgifter och lånebeloppet de kan erbjuda, antingen högsta eller lägsta, och att det passar dina behov. Om du verkligen behöver lånet är det naturligtvis också viktigt att långivaren kan behandla din ansökan snabbt, och att pengarna kommer in på kontot så snart som möjligt. Dessutom säger vi att kundservice är mycket viktigt i ett sådant sammanhang, om du stöter på problem med att betala av lånet eller vill begära uppskov av betalningar, är det viktigt att kunna ställa och få svar relativt lätt och snabbt. Hos bland annat testvinnaren Bank Norwegian  känner vi att de behärskar denna viktiga del av lånprocessen mycket bra, de har en mycket detaljerad FAQ, och det är lätt att kontakta dem på nätet.

Båt lån - snabbt och enkelt

De bästa aktörerna kommer att svara snabbt och enkelt, och det gäller naturligtvis också testvinnaren Bank Norwegian. Oavsett vilken tid det är på dygnet, kan du göra anspråk på båten du vill köpa, och de kommer att ge dig svar på din låneansökan. Det enda du behöver nu är att den goda fen hjälper dig att hitta din dröm båt till rätt pris!

Båtlån utan krav på kontantinsats


Det är inte alltid du har sparat ihop alla pengar du behöver, för att kunna köpa en båt när den perfekta affären är på gång. Du måste söka ytterligare medel i all hast. Det är lyckligtvis möjligt att få lån för båt även utan säkerhet, och det går oftast ganska snabbt och smidigt att beviljas ansökan. Så du kanske kan förverkligas båtdrömmen före sommaren kommer, och ta havet med storm tillsammans med andra båtentusiaster! Läs mer om möjligheterna nedan.

Krav på dig som låntagare
Trots hur media försöker framställa situationen, är det inte alla som får lån. Tack och lov. Det sätts upp villkor även för dem som söker, och därför bör du kontrollera att du uppfyller dessa villkor innan du gör din ansökan. Alla kräver att du måste vara över 18 år, men det bästa, som testvinnaren Bank Norwegian kräver, är att du måste ha fyllt 23 år innan du söker. Dessutom kan du inte ha inkassoärenden som är aktiva, och du måste ha deklarerat dina inkomster det vill säga att du måste haft en fast inkomst föregående år. Naturligtvis behöver du vara kreditvärdig utöver detta. Uppfyller du bara dessa krav bör det inte vara några problem för dig att få båt lån utan säkerhet.

Villkor du får från långivare på nätet
För vissa - men inte alla långivare, är det möjligt att låna stora summor pengar utan säkerhet, och det gäller även hos testvinnaren Bank Norweigian.  Du kan låna upp till 600.000 kronor av dem, och det är ett av de högsta beloppen på marknaden. Dessutom börjar de flesta människorna med att ta ganska små lånebelopp, kanske bara ett par tusen kronor. Det kan vara praktiskt, om du faktiskt har lite pengar själv sparat att lägga på båtköpet. De flesta bra långivare kommer inte bry sig om du köper båten privat eller via försäljare, och inte heller om det är en ny eller begagnad båt. De kommer dock bry sig om, om du gör dina avbetalningar i tid, och räntan kommer inte vara på samma nivå som med kreditkort. Men observera att de inte nödvändigtvis ligger på samma nivå som din bank kan ha erbjudit dig - om du sökt lån där och fått det godkänt. Din bank kommer säkert att kräva säkerhet, och det är ofta där hindret är, så att du inte har några andra alternativ än att söka lån på nätet för att köpa din båt. Båt lån hos till exempel Bank Norwegian  har en nominell ränta börjar på 8,99%, men räkna med att få mer information om exakt ditt erbjudande när du har ansökt om lån.

Hitta de bästa långivarna

Att hitta långivaren som passar dig och dina behov bäst, kan vara en utmaning, men det är fullt möjligt. Sök på webbplatser som jämför räntor och villkor, så du får en helhetssyn – gå inte bara på det första resultatet får du upp! Se till att få de bästa förutsättningarna för en trevlig båtsommar och en bra relation till lånet som förverkligade din dröm!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar