onsdag 24 januari 2018

Få lån trots inkasso skuld

12:00
Ibland behöver du en liten hjälpande hand med ekonomin, och i vissa fall är det mer påtagligt än andra.  Har du ett pågående ärende hos Inkasso, finns det många långivare som inte beviljar lån. Och detta är ju förståeligt för de flesta utav oss. Risken finns ju att man missköter även den nya skulden. Då kan det vara nödvändigt med ett snabbt lån utan säkerhet. Det är inte lätt att vara förberedd på allt som händer i livet. Här kan du läsa mer om denna typen av lån.

Hur söker man lån när man har ett aktivt inkasso ärende?
På webben hittar du många sådana långivare tillgängliga och det finns också platser som jämför dessa lån, så att du lättare kan få en överblick. Några av dessa platser ger god, specifik och detaljerad information om sina tjänster, och du kan ansöka om ett lån utan förpliktelser för att se vilka villkor du kan få. Om du väljer en större, mer erfaren långivare, kommer du att kunna få bättre villkor än om du väljer det senaste på marknaden, till exempel långivare som ännu inte har kunnat visat sig tillförlitliga i finansvärlden.

Är det lätt att få lån trots inkasso skuld?

Med tanke på att du försöker låna ännu mer pengar, även fast du har ekonomiska problem, så är det ganska lätt. Vissa långivare kräver att du har något eller någon som säkerhet när lånet når en viss storlek, och det beror på att de vill minimera riskerna. Vi ser att fler och fler ansöker om och beviljas sådana här typer av lån, vilket innebär att en del av dem gräver sin skuld ännu djupare, eftersom de helt enkelt inte har kontroll över sin egen ekonomi.

Vilka nackdelar finns det med denna typ av lån?
Först och främst, riskerar du en extremt hög ränta på ett sådant lån, men alla suger inte blod i utbyte mot pengar. Det är möjligt att hitta relativt billiga lånelösningar för ett lån när du har en aktiv inkasso skuld. Åtminstone om du ansöker om lägsta lånebeloppet och den kortaste återbetalningstiden- och tar itu med dessa. Andra villkor som kan upplevas som krävande är ålderskravet (20–25 år), samt att avbetalningstiden skall vara minst 4 månader eller mer. Du bör även ha en fast, beskattningsbar inkomst. Även etableringsavgiften kan vara hög, upp till 4% av lånebeloppet. De mer seriösa långivarna kommer sannolikt att kräva både säkerhet och en relativt hög minimumlön innan de beviljar ett lån när du har ett aktivt inkassoärende.

Ordna upp gamla skulder innan du skaffar en ny
Det allra bästa du kan göra är naturligtvis att reda ut din gamla inkasso skuld innan du skapar någon ny skuld. På detta sätt kommer du att kunna få mer vanliga lån, vilket innebär att både etablerings avgift, räntor och betalningar blir mer anpassade till din ekonomi- eftersom läget är som det är. Och när du får ditt lån, får du en helt annan känsla av ansvar när du använder pengarna - vilket är praktiskt för att undvika att du missbrukar din egen buffert igen.

Att få ett inkasso lån samma dag
Att låna pengar för att bli av med skulden man redan har, låter kanske inte så logiskt. Men för många är detta det enda sättet att komma ur den finansiella krisen man hamnat i. Har du fått du en eller flera betalningsanmärkningar eller inkassoärenden, blir det genast svårare att få ett lån att betala av, men det finns vissa långivare som är specialiserade på att låna ut pengar till högriskkunder. Här kan du läsa mer om snabba inkassolån samma dag.

Var realistisk och varsam
Det är viktigt att du tänker igenom ett sådant beslut innan. Om du missköter ett sådant lån, har du knappast fler möjligheter för att ta lån igen för att avvärja en ny ekonomisk katastrof. Upprätta en budget så att du har en överblick över hur mycket du är skyldig, hur mycket du för närvarande betalar varje månad, räntan och hur mycket du faktiskt har råd att betala på det nya lånet med varje månad. Sedan kan du låna exakt summa och betala av så fort som möjligt, och du har full kontroll över både hur mycket det kostar dig och hur mycket du eventuellt kan betala av extra om du har möjlighet. Till exempel med semesterersättning eller skatteåterbäring.

Sök online för snabb handläggning
Vid denna typ av lån du får du ett snabbt beslut direkt på nätet, men det finns ingen garanti för att du får lånet godkänt. Vid inkassolån är det är helt upp till banken för att avgöra om de tror att du är värt risken de tar eller inte, eftersom du redan har visat dig ha en något ostabil ekonomi. Med en bra ränta och ett måttligt lånebelopp till ett vettigt syfte, bör det ändå gå smidigt beviljas ett sådant lån. Med en online sökning  brukar du få  svar inom några minuter, max 24 timmar, och lånebeloppet som beviljats ​​överförs till ditt konto och kommer att finnas tillgängliga ganska snabbt om ansökan beviljas.

Viktig information

När du ansöker om ett lån, kommer de flesta långivare att utföra en kreditupplysning på dig. Så det är igen ide att lägga till oriktiga uppgifter i din ansökan, om du till exempel har dålig kredit eller inkasso hängande över dig. Söka på nätet, du får snabbare respons, och du har flera långivare att välja mellan. Det rekommenderas att du söker på flera banker samtidigt, så att du kan utvärdera de olika långivarnas villkor kontinuerligt, och jämföra dem med varann för att hitta den bästa lösningen för din situation.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar